Werkconferentie Actief VerduurSamen – Circulus-Berkel

100 deelnemers | 10 kringloop huiskamers | 1 stamtafel

MICE Support coördineerde het event in nauwe samenwerking met het projectteam en zakelijke partners van Circulus-Berkel.

Interessante thema’s, eerlijke verhalen, levendige discussies, een expositie, heerlijke duurzame hapjes en een heel creatieve setting vormden de ingrediënten van een inspirerende werkconferentie. Circulus-Berkel organiseerde deze conferentie voor bestuurders, ambtenaren, raadsleden en zakelijke partners om hen nader kennis te laten maken met de organisatie en hen te enthousiasmeren om te ‘verduursamen’.

Aan de stamtafel ontving gespreksleider Stefan Wijers direct betrokkenen met hun praktijkverhalen. In de diverse ‘themahuiskamers’ deelden alle gasten vervolgens hun ervaringen en plannen om te verduurzamen.

Deze werkconferentie vond plaats in enkele loodsen van de voormalige Zwitsalfabriek in Apeldoorn.

Een impressie:

Michiel Westerhoff
manager Strategie en Ontwikkeling Circulus-Berkel

“Ingrid heeft in de afgelopen jaren verschillende succesvolle evenementen helpen organiseren. Zij vervult een belangrijke rol bij de ontwikkeling en het samenbrengen van de ideeën en bijdragen in de aanloop naar het evenement. Door nauwgezet en vasthoudend te werken met werkafspraken en een draaiboek neemt ze alle betrokkenen mee legt ze de basis voor een soepele uitvoering. Een uitvoering waarin ze de touwtjes strak in handen houdt. Daarbij heeft zij een goed gevoel voor de vele verschillende partijen betrokken bij het evenement en speelt ze gemakkelijk in op hun wensen. Zorgvuldig beheer van de kosten en een nuttige evaluatie achteraf maken dat we steeds met tevredenheid kunnen terugkijken op de samenwerking.”
Wil je gegarandeerd een geslaagd event zonder stress?
Ik beantwoord al je vragen en help je graag