Over MICE Support

Let’s make it happen!

MICE Support is het bedrijf van Ingrid van Thiel. Ingrid is een betrokken en gedreven eventmanager. Haar hart ligt bij het ontwerpen, organiseren en begeleiden van live en online events die een (maatschappelijke) snaar raken. Events die inspireren en bijdragen aan (sociale) vernieuwing, verandering en groei van bedrijven en organisaties, burgers, studenten en bewoners.

MICE Support Eventontwerp Canvas

Het fundament van een sterk evenement

Op basis van jarenlange kennis en ervaring ontwikkelde Ingrid in 2014 het MICE Support Eventontwerp Canvas. Dit model vormt het fundament van alle geslaagde events die ze de afgelopen jaren mocht organiseren.
Ingrid: “Het MICE Support Eventontwerp Canvas is een efficiënte roadmap voor ieder gewenst event. Het zorgt voor een duidelijke strategie, structuur, overzicht en een doelgerichte aanpak. Met het Eventontwerp Canvas zorg ik dat opdrachtgevers weten waar ze moeten beginnen. Het zorgt voor een gestructureerde aanpak en overzicht, van begin tot eind. Zo heeft de opdrachtgever altijd de regie. Zijn er meerdere opdrachtgevers, dan houden we de belangen en zichtbaarheid van alle partijen in balans en voorkomen we dat partijen zich verliezen in details.”

‘Per project kijken we welke expertise nodig is en formeren we het beste team.’

Wie is Ingrid van Thiel?

Strategisch adviseur, projectmanager en procesbegeleider
Ingrid is oprichter en eigenaar van MICE Support. Sinds 2006 werkt ze als zelfstandig eventmanager. Ze zou niet meer anders willen. Gedreven, creatief en betrokken als ze is, vindt ze in haar werk en bedrijf de vrijheid én uitdaging die ze nodig heeft om het maximale uit zichzelf te halen.

Evenementen die raken en inspireren

Als creatieve duizendpoot bedenkt ze graag nieuwe vormen en manieren om deelnemers te raken en te inspireren. Daarin werkt ze nauw samen met een sterk netwerk van gedreven professionals die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Denk aan technici, dagvoorzitters, presentatoren, sprekers, fotografen, cateringbedrijven, locaties, entertainers en facilitators.
Ingrid: “Per project kijken we welke expertise nodig is en formeren we het beste team. Samen delen en bundelen we onze kennis, ideeën en contacten. We werken goed samen en vullen elkaar aan om jouw event tot een groot succes te maken. Goed geolied, in een prettige sfeer, flexibel, integer, met korte lijnen en heldere afspraken. Dat die formule toegevoegde waarde heeft, is ruimschoots bewezen.”

Continu vernieuwen en verbeteren

Ingrid heeft volop ideeën en is sterk geïnteresseerd in wat er om haar heen gebeurt. Niet alleen in haar werk, maar ook privé pakt ze regelmatig een nieuw onderwerp bij de kop om zich in te verdiepen. En twee keer naar dezelfde locatie op vakantie? Dat is niks voor haar. Saai, roept ze onmiddellijk. In haar werk vertaalt zich dat naar een grote betrokkenheid, leergierigheid en een drang om telkens weer te vernieuwen en te verbeteren.

Waarom schakel je MICE Support in:

N

Sterk in strategie en procesbegeleiding

N
Daadkrachtig en resultaatgericht
N
Energiek en betrokken
N
Gedreven en ambitieus
N
Professional in hart en nieren
Wil je gegarandeerd een geslaagd event zonder stress?
Ik beantwoord al je vragen en help je graag