Eventmanager live events

Alles in huis voor een succesvol offline event
Wil je een succesvol zakelijk event organiseren, maar mis je de kennis, capaciteit, ervaring en/of tijd om het congres, de beurs of het bedrijfsevenement gegarandeerd te laten slagen?
Zoek je een ervaren eventmanager voor je live event die jouw organisatie adviseert, strategisch meedenkt, alle betrokken partijen aanstuurt, het budget bewaakt en de kwaliteit scherp in de gaten houdt?

Ervaren eventmanager

Als eventmanager ondersteunt Ingrid van Thiel (semi) overheden en bedrijven bij de organisatie van live events. Of het nu gaat om een internationaal congres, een bewonersavond of een bedrijfsevenement, met haar kennis en ervaring adviseert, begeleidt en faciliteert ze jouw organisatie van begin tot eind bij het professioneel organiseren van een succesvol live event.


MICE Support biedt:

N
Strategie en advies
N
Helder plan van aanpak
N
Inhoud vertaalt naar een aantrekkelijk programma
N
Gedetailleerd draaiboek
N
Eventorganisatie van begin tot eind
N
Aansturing van alle betrokken partijen
N
Structuur en overzicht voor alle betrokkenen
N
Begeleiding van sprekers en dagvoorzitter
N
Procesbegeleiding en regie tijdens het event
N
Nazorg: evaluatie, rapportage en opvolging ten behoeve van marketing en relatiebeheer
‘Een succesvol event draait in de kern om een sterk programma en een krachtige boodschap.’

Succesvol live event

Jouw topic en bedrijf in de spotlight

Mijn bijdrage als eventmanager is zo groot of klein als je wilt. Heb je alleen behoefte aan advies? Dan sta ik voor je klaar. Wil je het live event volledig uitbesteden, dan denk ik van begin tot eind creatief met je mee. Zowel over de beste strategie, als over een praktische aanpak en invulling.

Een ijzersterke boodschap en een inspirerend programma

Jullie weten wat je wilt vertellen en bereiken. Samen vertalen we dit naar een ijzersterke boodschap en een aantrekkelijk en inspirerend eventprogramma. Ik vind de juiste partijen voor je event en bewaak voortdurend de doelstellingen, de kwaliteit, de planning én het budget.

Op de dag zelf begeleid ik het proces, de sprekers en alle betrokken partijen. Ik bewaak de grote lijnen én de details, zodat iedereen kan doen wat hij/zij moet doen om bij te dragen aan een succesvol event en een onvergetelijke dag.

Klanten over MICE Support
Michiel Westerhoff
manager Strategie en Ontwikkeling Circulus-Berkel

“Ingrid heeft in de afgelopen jaren verschillende succesvolle evenementen helpen organiseren. Zij vervult een belangrijke rol bij de ontwikkeling en het samenbrengen van de ideeën en bijdragen in de aanloop naar het evenement. Door nauwgezet en vasthoudend te werken met werkafspraken en een draaiboek neemt ze alle betrokkenen mee legt ze de basis voor een soepele uitvoering. Een uitvoering waarin ze de touwtjes strak in handen houdt. Daarbij heeft zij een goed gevoel voor de vele verschillende partijen betrokken bij het evenement en speelt ze gemakkelijk in op hun wensen. Zorgvuldig beheer van de kosten en een nuttige evaluatie achteraf maken dat we steeds met tevredenheid kunnen terugkijken op de samenwerking.”

Gerdi Berkers
programmamanager innovatie Mitros
“Ingrid heeft een prachtig finale event neergezet voor onze innovatie challenge. Inhoudelijk klopte het programma en ze leidt op een enthousiaste manier een team. Ze is creatief en verbindt de teamleden op een hele prettige manier aan het project. Met een goed draaiboek en korte lijntjes. Ik heb heel fijn met haar gewerkt, vol vertrouwen!”
Projectteam De Isolatie Uitdaging
woningcorporaties Bo-Ex, Mitros en Portaal
“De samenwerking met Ingrid was top: zoveel inzet en betrokkenheid. De manier waarop ze alles bij elkaar houdt, heel professioneel.”
Elisabeth Aveskamp
afdelingshoofd Medialab, Universiteit Twente

“Ingrid voelde al heel snel als onderdeel van het team, is flexibel, denkt in oplossingen en werkt nauwkeurig. Ze wil de organisatie en organisatiedoelen écht begrijpen om daar zo goed mogelijk aan bij te dragen. Het evenement sloeg de spijker op z’n kop en was tot in de puntjes geregeld. En het allerbelangrijkste: een hele hoge waardering van bezoekers!”

Wil je een live evenement organiseren met impact. Een event dat perfect aansluit bij jouw ambitie en doelgroep?
Samen sparren en een antwoord op al je vragen,
zodat jij weet hoe je verder kunt

Complexe live events

Alle neuzen dezelfde kant op
Daar waar bedrijven en organisaties de handen ineenslaan om samen een online of live event te organiseren, begeleid en bewaak ik als eventmanager het proces. Iedere partij heeft z’n eigen doelen en belangen. Ik bewaak de balans door te zorgen dat de verschillende agenda’s aan bod komen, partijen hun doelen bereiken en alle organisatoren op de juiste manier zichtbaar zijn.

Waarom werk je met MICE Support

MICE Support biedt:

N
Kent alle do’s en don’ts van online en live eventmanagement
N
Ruime ervaring in de (semi) publieke sector
N
Bewaakt tijd, kwaliteit en budget
N
Creatief en vernieuwend, met oog voor details
N
Gedegen en betrouwbaar in haar aanpak
N
Houdt regie en overzicht
Heb je onvoldoende tijd, kennis of ervaring in huis om een succesvol live event te organiseren voor jouw bedrijf of organisatie?
Ik beantwoord al je vragen en help je graag