Samen Slim Inzamelen – Circulus-Berkel en Gemeente Epe

1 studio | 1 wethouder | veel vragen

Productie van een online sessie vanuit de studio in Apeldoorn. 

Omdat een fysieke bijeenkomst niet mogelijk was, organiseerde Circulus-Berkel samen met de gemeente Epe op 24 juni 2020 een online sessie over Samen Slim Inzamelen vanuit de studio. Wethouder Jan Aalbers en adviseurs Léon Dekkers en Moniek Dotinga vertelden over waar Epe nu staat op het gebied van afval en grondstoffen en waar de gemeente naar toe wil.

Deelnemers aan de online sessie konden meedoen aan verschillende ‘polls’ en vragen stellen via de ‘chat’. 

Terugkijken kan via het YouTube-kanaal van de gemeente Epe.

Friederike Kleijn
communicatieadviseur Circulus-Berkel

“Circulus-Berkel was erg tevreden over de aanpak van het online event. Vanaf het allereerste contact was er het vertrouwen dat dit event bij MICE Support in goede handen was.

We zijn tevreden over alle aspecten: de communicatie, de voorbereiding, de opvang en begeleiding van alle betrokkenen, de regie op de uitvoering, de verdere afhandeling. Van A-Z tot in de puntjes verzorgd.

Het onderlinge vertrouwen en het partnership maakt het erg fijn werken en leverde een event op waar iedereen dik tevreden over was.

Wij kunnen MICE Support iedereen aanbevelen. De professionele manier van werken – ook bij het type events dat voor iedereen nieuw en spannend is – de prettige communicatie, er is over en weer respect en vertrouwen: dat alles maakt MICE Support tot een fantastische partner.

Wil je gegarandeerd een geslaagd event zonder stress?
Ik beantwoord al je vragen en help je graag