Internationale conferentie Better Together – Stichting Dedicon

25 toonaangevende sprekers | 1 robot | programma in braille

MICE Support adviseerde bij het ontwerp en coördineerde het event.

Vision2017 ontving gedurende vijf dagen meer dan 700 deelnemers van over de hele wereld in het World Forum in Den Haag. De deelnemers waren wetenschappers, onderzoekers en revalidatieprofessionals uit het ‘low vision’ werkveld. Als onderdeel van Vision2017 organiseerde Dedicon de internationale conferentie Better Together. Dedicon ontving haar relaties, uit binnen- en buitenland, en deelde haar kennis en contacten over het thema ‘Working together towards accessible information for people with low vision’.

De presentatie van Better Together was in handen van Judith de Bruijn. Samen met robot Pepper opende zij de conferentie in de grote zaal van het World Forum. Mooie nieuwe initiatieven zijn ontstaan dankzij de bijdragen van veel betrokken gasten en meer dan 25 toonaangevende sprekers, namens onder andere Microsoft, Google, Volvo, Océ en Elsevier.

Een impressie:

Bart Vroom
manager Externe Communicatie Dedicon

“Als je bang bent voor slapeloze nachten voor een evenement moet je gewoon Ingrid bellen. Dan wordt jouw evenement prima georganiseerd en kun je zelf topfit je relaties ontvangen.”

Wil je gegarandeerd een geslaagd event zonder stress?
Ik beantwoord al je vragen en help je graag