Inspiratiedag 2024 Zone.college

600 gasten | 1 theaterzaal | 15 workshops

MICE Support hielp bij de organisatie met advies, projectmanagement en samenstelling van het programma.

Het thema van de dag was ‘samen’.  De ochtend begon daarom met een plenaire samenkomst in Theater Buitensoos in Zwolle waar de medewerkers van Zone.college werden getrakteerd op motiverende sessies van Erik Wegewijs en het terugspeeltheater van Theater Boven Water. Een energieke start van de dag.

Na de lunch wandelden we naar Zone.college aan de Koggelaan voor een keuzeprogramma. Met meer dan 15 workshops, waaronder een boeiend natuurcollege van Arjan Postma, een verhelderende sessie over generaties in het onderwijs, een speeddatevariant om snel collega’s te leren kennen, samen een collage maken en nog veel meer.

Een impressie:

Marije Bruning
Manager Marketing & Communicatie Zone.college

“De reacties van collega’s op het jubileumevent waren zo positief dat we Ingrid vervolgens ook gevraagd hebben ons te ondersteunen bij de Inspiratiedag, een jaarlijks terugkerende dag voor alle medewerkers die in het teken staat van inspireren en ontmoeten. Ingrid heeft toen voor ons het ochtendprogramma verzorgd. Op dezelfde fijne, professionele manier als bij het jubileumevent. Wanneer je met Ingrid samenwerkt, maakt ze echt onderdeel uit van je team en kun je erop vertrouwen dat je event tot in de puntjes geregeld wordt.”

Wil je gegarandeerd een geslaagd event zonder stress?
Ik beantwoord al je vragen en help je graag