Finale 100% GZND wonen challenge – Mitros

200 gasten | 4 pitches | 1 zuurstofbar

Productie van finale event voor de innovatiechallenge bij DeFabrique in Maarssen.

Mitros, de grootste sociale verhuurder in Utrecht en Nieuwegein, ontving op 30 mei 2018 zo’n 200 gasten voor de finale van de 100% GZNDwonen Challenge in de sfeervolle Copraloods. Op het netwerkplein presenteerden de inzenders hun ideeën, tankten de gasten gezonde lucht aan de zuurstofbar en werden nieuwe contacten gelegd.

Er waren maar liefst 28 inzendingen voor deze challenge. De vakjury, onder leiding van Marjet Rutten, selecteerden de vier besten. Zij mochten hun idee live pitchen. Tijdens het juryberaad inspireerde Helga van Leur de gasten met haar ideeën over een gezond binnenklimaat. Daarna werden de winnaars op ludieke wijze bekend gemaakt. Die gingen naar huis met een trofee, bloemen en een geldbedrag om de innovatie verder te ontwikkelen.

Een impressie:

Gerdie Berkers
programmamanager inovatie Mitros

“Ingrid heeft een prachtig finale event neergezet voor onze innovatie challenge! Inhoudelijk klopte het programma en ze leidt op een enthousiaste manier een team. Ze is creatief en verbindt de teamleden op een hele prettige manier aan het project. Met een goed draaiboek en korte lijntjes. Ik heb heel fijn met haar gewerkt, vol vertrouwen!

Wil je gegarandeerd een geslaagd event zonder stress?
Ik beantwoord al je vragen en help je graag