Ambassadeursevents – SWB

150 ondernemers | betrokken SWB-ers| 1 bedrijfshal

Ontwikkeling en productie succesvolle klantevents

SWB in Hengelo is gespecialiseerd in werkgelegenheid en arbeids-re-integratie. Behalve de medewerkers zijn de lokale en regionale ondernemers belangrijke stakeholders.

MICE Support ontwikkelde en produceerde in co-creatie jarenlang deze succesvolle klantevents. We startten met een brainstormsessie tijdens een lunch meetup voor ondernemers. Hier ontdekten we dat de ondernemers behoefte hebben aan informatie, kennisdeling en netwerken.

SWB stapte in en faciliteerde door voortaan elk jaar op Witte Donderdag een klantevent in eigen huis te organiseren. Met prikkelende titels als ‘Heeft een grotere koek meer kruimels?’ en ‘De Participatiewet – niet kakelen maar eieren leggen’ en gasten als Peter Faber en Bas Haring.

De medewerkers van SWB zorgden voor een gastvrije ontvangst en de catering.

Een impressie:

Angela Swennenhuis
PR & Communicatie SWB groep 

We zetten Ingrid graag in voor het ontwerpen van onze werkgeversevents en om inhoudelijk met ons mee te denken. Het is prettig samenwerken met Ingrid. Ze is erg betrokken bij onze organisatie. Alle bijeenkomsten hebben een maatschappelijk thema en zijn gericht op kennisdeling. Dat past bij Ingrid. Ze bereidt zich goed voor, verdiept zich in onze wensen en doelen en is daarin heel creatief.

Wil je gegarandeerd een geslaagd event zonder stress?
Ik beantwoord al je vragen en help je graag