Opening recycleplein Deventer – Circulus-Berkel

1000 gasten | 2 dagen | 1 recycleplein

MICE Support vervulde een belangrijke rol bij de ontwikkeling en het samenbrengen van de ideeën en zorgde voor een soepele uitvoering.

Op vrijdag 6 maart 2020 opende Circulus-Berkel de nieuwe locatie in Deventer voor haar relaties. De voormalige vuilstort heeft met dit recycleplein een nieuwe bestemming gekregen die past bij de duurzame ambities van de stad. De directeur en twee medewerkers onthulden een kunstwerk, er was een keynote van Klaske Kruk en alle ruimte om elkaar te ontmoeten.

Een dag later was het aan de inwoners van Deventer om kennis te maken met de nieuwe locatie en alle voorzieningen. Ruim 850 mensen volgden een rondleiding en namen deel aan de activiteiten.

Een impressie:
Michiel Westerhoff
manager Strategie en Ontwikkeling Circulus-Berkel
“Ingrid heeft in de afgelopen jaren verschillende succesvolle evenementen helpen organiseren. Zij vervult een belangrijke rol bij de ontwikkeling en het samenbrengen van de ideeën en bijdragen in de aanloop naar het evenement. Door nauwgezet en vasthoudend te werken met werkafspraken en een draaiboek neemt ze alle betrokkenen mee legt ze de basis voor een soepele uitvoering. Een uitvoering waarin ze de touwtjes strak in handen houdt. Daarbij heeft zij een goed gevoel voor de vele verschillende partijen betrokken bij het evenement en speelt ze gemakkelijk in op hun wensen. Zorgvuldig beheer van de kosten en een nuttige evaluatie achteraf maken dat we steeds met tevredenheid kunnen terugkijken op de samenwerking.”
Wil je gegarandeerd een geslaagd event zonder stress?
Ik beantwoord al je vragen en help je graag