DriveUThrough – Universiteit Twente

500 studiezoekers | 3 weekenden | waardering 8+

Productie van een DriveUThrough voor studiezoekers tijdens drie weekenden in maart/april 2021.

Samen met het OpenDagen-team van Universiteit Twente, waaronder een enthousiaste groep studenten, hebben we onder meer invulling gegeven aan een DriveUThrough voor studiezoekers. Tijdens drie weekenden in maart/april 2021 konden aankomende studenten de unieke campus van de universiteit ontdekken. Niet online, maar fysiek! Als koeien die voor het eerst weer de wei in mogen. Zo voelde het.

Er was een anderhalf uur durende autoroute die langs alle hotspots op de campus voerde. Van de vele sportfaciliteiten tot studentenwoningen en een mini drive-in bioscoop waar de campusfilm werd getoond. Langs de route stonden studenten klaar om vragen te beantwoorden. Uiteraard op anderhalve meter. Ook studenten van de succesvolle studententeams zoals Solar Team Twente en Green Team Twente waren aanwezig.

Een impressie, fotocredits Frans Nikkels:

Elisabeth Aveskamp
afdelingshoofd Medialab, Universiteit Twente

“Ingrid voelde al heel snel als onderdeel van het team, is flexibel, denkt in oplossingen en werkt nauwkeurig. Ze wil de organisatie en organisatiedoelen écht begrijpen om daar zo goed mogelijk aan bij te dragen. Het evenement sloeg de spijker op z’n kop en was tot in de puntjes geregeld. En het allerbelangrijkste: een hele hoge waardering van bezoekers!”

Wil je gegarandeerd een geslaagd event zonder stress?
Ik beantwoord al je vragen en help je graag